Når heldet endelig vender

5 ting der giver mig livsglæde

frederikke-14

For mig er min livglæde mit vigtigeste redskab i livet, min glæde er min inspiration og det er utrolig vigtigt for mig at dele min lykke og livsglæde med mine medmennesker. Jeg kender vigtigheden i at grine, og i at få andre til at grine, og så finder jeg min lykke i disse 5 ting !

1. GRIN

Jeg ELSKER at grine, og gør det så ofte jeg kan (måske nogle gange lidt for meget og lidt for højt) og hvis der er noget der kan få mig til at grine, så er det mine venner og min familie! Vi har den dårligeste sorte humor som jeg er KÆMPE fan af, og jeg går ikke en dag uden at kaste en dårlig joke afsted.

2. OPMÆRKSOMHED

Uuuh ha, nu bliver det farligt! men ja du læse rigtigt, opmærksomhed gør mig glad! Ikke kun når jeg får det, men jeg finder kæmpe glæde i at være opmærksom på andre, om det så er folk jeg lige har mødt eller om det er min aller kæreste ven. Jeg syntes det er vigtigt at rose hinanden, at fortælle hinanden at man er helt ok og jeg syntes helt klart at opmærksomhed er en god måde at gøre det på. Du giver helt automatisk et kæmpe skulderklap ved at vise man finder interesse i hinanden, og så er det fantastisk at vide at andre mennesker vil bruge tid med dig.

3. OMSORG

Jeg er et utroligt omsorgfuldt menneske, og nyder at hjælpe alle på min vej. Jeg ved godt det at være omsorgsfuld ikke altid er en positiv ting, men for mig er mine svagheder også mine styrker. Jeg føler mig som et godt menneske når jeg kan gøre noget godt for andre, om det så er små eller store ting.

4. MINE NÆRMESTE

Der er INTET i verden der nogenside ville kunne hamle op med den glæde jeg får fra mine venner og fra min familie og det er helt klart her jeg finder min aller største livsglæde! Jeg har altid været lidt af en drenge pige, der er ikke så meget bøvl med dem, de vender øjne af mine pms flip, mine humørsvingninger, og så har de altid et godt råd til hvordan man liiiige får styr på kærlighedslivet 😉 Dog ville jeg ikke bytte mine veninder for noget andet i verden, vi bruger alle vores venner forskelligt og jeg finder tryghed i dem alle. Udover det er jeg et kæmpe familie menneske, og bruger gerne hverdag med dem.

5. OPLEVELSER

Jeg elsker at opleve verden, at få ny viden og fantastiske minder med mig videre i livet. Jeg rejser så tit jeg kan, og det vil jeg nok aldrig stoppe med. Jeg er spontan og en oplevlse for mig kan være alt fra en tur i Tivoli, til at svømme med delfiner i Thailand.

 

Det var lidt om de ting som jeg finder vigtige, men hvad giver dig livglæde? <3

xoxo Frederikke

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når heldet endelig vender